Slide One

Ortto-kenkä

Ajanvaraus, puh: 0207 850 790

Slide Two

Ortto-kenkä

Ajanvaraus, puh: 0207 850 790

Slide Three

Ortto-kenkä

Ajanvaraus, puh: 0207 850 790

Ortopediset jalkineet

Yksilölliset ortopediset jalkineet

Jalkineen valmistus aloitetaan sopimalla asiakkaan kanssa tapaaminen häntä lähinnä sijaitsevassa mitanottopisteessä.

Asiakkaan jalasta otetaan kipsimuotti, kalkkerijäljennös, tarkat mitat merkitään mitanottokaavakkeeseen. Asiakkaan jalat myös valokuvataan. Asiakasta haastatellaan mahdollisista aikaisemmista kokemuksista sekä toiveista kenkien materiaalien, mallien ja värien suhteen. Käytettävissä on myös lukuisia mallikansioita sekä asiakas voi halutessaan tuoda esim. lehdestä leikkaamansa kuvan mieleisistään jalkineista, jotka toteutetaan asiakkaan jalkojen mukaan. Kaikki mallit suunnitellaan asiakkaan kanssa yhteistyössä, hänen jalkojensa mukaisiksi.

Myös asiakkaalla mahdollisesti mukana olevat lääkärin tai muun terveydenhuoltoalan asiantuntijan lausunnot käydään läpi. Ne auttavat kengän rakenteiden suunnittelussa ja antavat taustatietoa asiakkaan tarvitsemasta apuvälineestä. Sen jälkeen valmistetaan lestit kipsimuotin ja muiden otettujen mittojen mukaan. Yksilöllisiin ortopedisiin jalkineisiin valmistetaan samalla aina yksilölliset jalkavuoteet lestiä hyväksi käyttäen asiakkaan tarvetta vastaavista materiaaleista, esim reuma, diabetes ym.

Täydellisesti sopivat jalkineet ja pohjalliset syntyvät ammattitaitoisen ja pitkäaikaisen henkilökunnan työn tuloksena.

Jalkineiden mallien suunnittelu, kaavoitus, neulominen, pinkominen ja pohjitus sekä viimeistelytyö tehdään täysin käsityönä sekä erittäin tarkasti asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaan. Tarvittaessa asiakkaaseen ollaan jalkineiden valmistusprosessin aikana yhteydessä esim. puhelimitse tai jos tarvitsee, niin tavataan asiakas sopivuuden tarkistamiseksi.

Yrityksen tekemän investoinnin vuoksi jatkossa asiakkaita palvellaan myös Shoemaster infoot 3D footskannerin ja shoemaster ohjelmistokokonaisuuden tuomalla tarkkuudella. Sen tarkoitus on tukea perinteistä mitanottoa.